Guild serwera mmorpg4all Przymierze Krwi
Temat do propozycji.
Ode mnie to:
w notach profy/ czy dana postac to heal/dps czy cos w tym rodzaju, czy dana postac jest jako tzw "alt" badz ktorys gracz ma 2 postacie i tam to zawrzeć.
Mozna by zrobic oddzielna range zajmujaca sie tym(kilka osob)
Rekrutanci - co bylo juz poruszone lecz tu juz ich liczba powinna byc wieksza
Ktoś taki jak GBboy i odpowiednia ranga bo co mozna zauwazyc nie mozna wyjmowac itow a ta postac by sie tym zajela(moze kilka osob)
Jakies inne propozycje?
Zainteresowała mnie propozycja na temat Bankow. Rzeczywiście przydałoby się takich ludzi . Z drugiej strony mieli by oni jakby to powiedzieć .. yhym .. Z lekka przesrane Dlaczego ? Przynajmniej ja nie cierpie gdy ktoś cały czas do mnie pisze i spamuje ^^ A Taki GBboy to już na maxa .. Ale pomysł jest dobry.
Co do not to tez nie jest zły pomysł. Jabym mógł się tym zająć .. Ja proponuje nie pisać w Note tylko w officer note kto Heal DPS tank ... Bo w Note pisze sie profki ) Ja mogę się tym zająć bo jako jedyna osoba z pośród garstki graczów GUILD zajmuję się i prowadze starranie podwyższaniem rang na GUILD . Wiele osób przyjętych do guild zostawiane sa na poziomie Potępiony i nie mogą się na żaden temat wypowiedzieć. Kto wie może mają jakies postacie ?
P
)
Dzieki
Ja bym proponowala zeby nasza gildia nie odwracala sie dupa do tych slabszych clonkow bo jak ja prosilam o pomoc to najwiecej to dostalam informacji typu "expienie jest proste" =.= no zenada
Pomogly mi z gildi tylko 2 osoby JajoSiekacz [EggsCutter] i Szkielet ... no wiec ja proponuje byc bardziej otwartym na potrzebujacych :3
Milego dnia
Zgadam sie a Guild Bank coś co u nas w Gildi nigdy nie istniało. Chińska Pułapka wkładać można ale z wyciąganiem to trzeba komuś zawracać dupe, a ta osoba jest zajęta albo jej sie nie chce ... kicha generalnie
Można zmienić "dialogi'. Na Guild Chacie jedyne co piszą członkowie tej gildii to "możecie mnie podexpic" "dajcie mi golda" "ma ktos [***] ?" "LF dps na Uldu". Już pomine jaki kolwiek dialog nawet o durna pogode ale większość pisząca na chacie jest nastawiana na branie a nie dawanie. Każdy coś wymaga od każdego ale nikt nie wychodzi z własna iniciatywą np "potrzebne komuś [***] ?". Moim zdaniem to i GB to 2 największe problemy tej gildii.