Przymierze-Krwi Guild

Guild serwera mmorpg4all Przymierze Krwi

Ogłoszenie

Piszcie własne Posty zaczynajcie jakieś Tematy !

#1 2009-10-05 19:09:15

Magio

Uczen

Punktów :   

Co można zmienić w gildii

Temat do propozycji.

Ode mnie to:

w notach profy/ czy dana postac to heal/dps czy cos w tym rodzaju, czy dana postac jest jako tzw "alt" badz ktorys gracz ma 2 postacie i tam to zawrzeć.
Mozna by zrobic oddzielna range zajmujaca sie tym(kilka osob)
Rekrutanci - co bylo juz poruszone lecz tu juz ich liczba powinna byc wieksza
Ktoś taki jak GBboy i odpowiednia ranga bo co mozna zauwazyc nie mozna wyjmowac itow a ta postac by sie tym zajela(moze kilka osob)

Jakies inne propozycje?

#2 2009-10-05 19:25:23

Pupusiek

Pogromca Nieogarnietych = Administrator

Punktów :   

Re: Co można zmienić w gildii

Zainteresowała mnie propozycja na temat Bankow. Rzeczywiście przydałoby się takich ludzi . Z drugiej strony mieli by oni jakby to powiedzieć .. yhym .. Z lekka przesrane Dlaczego ? Przynajmniej ja nie cierpie gdy ktoś cały czas do mnie pisze i spamuje ^^ A Taki GBboy to już na maxa .. Ale pomysł jest dobry.

Co do not to tez nie jest zły pomysł. Jabym mógł się tym zająć .. Ja proponuje nie pisać w Note tylko w officer note kto Heal DPS tank ... Bo w Note pisze sie profki ) Ja mogę się tym zająć bo jako jedyna osoba z pośród garstki graczów GUILD zajmuję się i prowadze starranie podwyższaniem rang na GUILD . Wiele osób przyjętych do guild zostawiane sa na poziomie Potępiony i nie mogą się na żaden temat wypowiedzieć. Kto wie może mają jakies postacie ? P )

Dzieki

#3 2009-10-06 05:24:17

Viu

Uczen

Punktów :   

Ja bym proponowala zeby nasza gildia nie odwracala sie dupa do tych slabszych clonkow  bo jak ja prosilam o pomoc to najwiecej to dostalam informacji typu "expienie jest proste" =.= no zenada Pomogly mi z gildi tylko 2 osoby JajoSiekacz [EggsCutter] i Szkielet  ... no wiec ja proponuje byc bardziej otwartym na potrzebujacych :3

Milego dnia

#4 2009-10-06 14:21:29

Toupy

Uczen

5654823
Punktów :   

Zgadam sie a Guild Bank coś co u nas w Gildi nigdy nie istniało. Chińska Pułapka wkładać można ale z wyciąganiem to trzeba komuś zawracać dupe, a ta osoba jest zajęta albo jej sie nie chce ... kicha generalnie

#5 2009-10-06 19:09:36

Magio

Uczen

Punktów :   

niech ktos ogarnie syf w gb , niech bedzie osoba ktora sie tym bedzie zajmowala na bierzaco.. bo nie ma gdzie itow juz wkladac..

#6 2009-10-15 16:41:12

Toupy

Uczen

5654823
Punktów :   

Można zmienić "dialogi'. Na Guild Chacie jedyne co piszą członkowie tej gildii to "możecie mnie podexpic" "dajcie mi golda" "ma ktos [***] ?" "LF dps na Uldu". Już pomine jaki kolwiek dialog nawet o durna pogode ale większość pisząca na chacie jest nastawiana na branie a nie dawanie. Każdy coś wymaga od każdego ale nikt nie wychodzi z własna iniciatywą np "potrzebne komuś [***] ?". Moim zdaniem to i GB to 2 największe problemy tej gildii.

Stopka forum

RSS